ShapeCreated with Sketch.

Gratis verzending vanaf € 49,99

Prayerbox Zilveren Gebedsdoos met Rozenkwarts

 26,95

Deze prachtige gebedsdoos / wenskoker, met zorg vervaardigd van hoogwaardig 925 zilver, straalt een verfijnd filigraan ontwerp uit. De koker...

Uitverkocht

Deze prachtige gebedsdoos / wenskoker, met zorg vervaardigd van hoogwaardig 925 zilver, straalt een verfijnd filigraan ontwerp uit. De koker heeft een breedte van 3,5 cm en een hoogte van ongeveer 85 mm, gemeten zonder het oogje.

Onderin deze betekenisvolle wenskoker bevindt zich een schitterende maansteen, zorgvuldig geplaatst aan de onderkant. Deze koker biedt een intieme ruimte om persoonlijke gebeden, wensen, kleine voorwerpen of gedachten te bewaren. De maansteen staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen, en voegt een diepere spirituele betekenis toe aan deze bijzondere doos.

De rozenkwarts is een prachtige edelsteen met een diepe symbolische betekenis en wordt vaak geassocieerd met verschillende spirituele en emotionele aspecten:

  1. Liefde en compassie: Rozenkwarts wordt vaak beschouwd als de steen van liefde, zowel romantische liefde als onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen. Het wordt geassocieerd met het openen van het hartchakra en het bevorderen van compassie, vriendelijkheid en vergevingsgezindheid.
  2. Emotionele genezing: Deze steen wordt gebruikt om emotionele wonden te helen en innerlijke rust te bevorderen. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties zoals verdriet, angst en wrok, en het bevorderen van zelfacceptatie en zelfliefde.
  3. Kalmerende eigenschappen: Rozenkwarts staat bekend om zijn kalmerende en geruststellende energie. Het kan worden gebruikt om stress en spanning te verminderen, en om een gevoel van innerlijke vrede en welzijn te bevorderen.
  4. Relaties en verbindingen: Vanwege zijn associatie met liefde en harmonie, wordt rozenkwarts vaak gebruikt om relaties te verbeteren en de verbinding tussen geliefden te versterken. Het kan worden gedragen als een symbool van verbondenheid en genegenheid.
  5. Kenmerken:
    • Materiaal: 925 zilver
    • Breedte: 35mm (3,5 cm)
    • Hoogte: 85 mm (zonder oogje)
    • Filigraan ontwerp
    • Bevat 1 maansteen
    • Zonder ketting
    • De cilinder kan geopend worden d.m.v. schroefdraad.

    Voeg deze prachtige gebedsdoos toe aan je collectie en laat het een bron van inspiratie zijn voor diegenen die op zoek zijn naar spirituele verrijking.

    Belangrijk:

    Omdat rozenkwarts natuurlijke edelstenen zijn, kunnen ze in verschillende tinten voorkomen en kunnen kleine variaties in kleur, helderheid en schittering optreden. Deze natuurlijke variaties voegen juist toe aan de schoonheid en charme van de steen, waardoor elk stuk uniek wordt.

    Edelstenen kunnen dienen als een “steuntje in de rug” en kunnen positieve energie en inspiratie bieden. Het is belangrijk op te merken dat de werking van edelstenen niet wetenschappelijk is bewezen en sterk afhankelijk is van persoonlijke ervaring en gevoeligheid. Edelstenen moeten niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.